vrijdag 29 februari 2008

Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes,dat spreekwoord kennen we allemaal. Alles gaat er veel netter uitzien en spullen zijn sneller terug te vinden. Bij mij soms nog een groot probleem om alles systematisch en structueel te houden .
Dankzij Vicky ( Creanijn ) hebben we tijdens de superleuke scrapbookdag van februari een OPBERGDOOS VOOR CARDSTOCK gemaakt. Echt super handig. Vond het een leuke workshop om te doen, dat ik van zodra ik thuis was van de workshop er direct ingevlogen heb om er nog te maken. Want amaai amaai kan bijna een winkel op zich beginnen met al mijn scrappapier. Daarmee heb ik er ook deze week een gedacht van gemaakt om alles netjes te sorteren volgens kleur te plaatsen in de opbergdozen. Heb nog 1 opbergdoos die nog bewerkt moet worden ( hij is reeds in elkaar gestoken, maar nog niet beplakt. daar zitten nu mijn onafgewerkte lo's in ) , maar met deze 2 ben ik al héél tevreden Resultaat : alles zit netjes bij elkaar en heb ik een beter overzicht + gemakkelijker te verplaatsen.Wat wensen we ng meer? vroeger zat alles samen in een grote Box, en alle kleuren zaten door elkaar, MAN MAN MAN MISERIE MISERIE was dat. Maar gelukkig dankzij Vicky ( merci Vicky ) is dat probleem opgelost en is alles overzichtelijk geworden, en kan ik direct mijn papier uitkiezen en beginnen scrappen. Dus,zoals ik al zei : OPGERUIMD STAAT NETJES.
HET RESULTAAT :

donderdag 28 februari 2008

Wekelijkse schets CREANIJN Februari

Ziezo, we zijn alweer het einde van de maand en morgen moeten alle schetsen van de wekelijkse schets http://creanijn-sketches.blogspot.com/van creanijn ingezonden zijn . Zaterdag is er dan terug een gelukkige winaar van de maand februari die een bon krijgt van 5€ om mooie scrapspulletjes te kopen bij Vicky.


Gisteren nog de laatste afgewerkt, maar toen ik een foto wou nemen bleek de batterij plat, dus kon ik het pas vandaag doen, aangezien de lader van de batterij op mijn werk lag ( alee dat dacht ik toch )Ik was eventjes in paniek, want ik vond de lader nergens terug, en ik kon geen foto nemen van mijn zevende layout. Thuis ook alles onderste boven gehaald om de lader te zoeken, en wat bleek, hij lag gewoon op de bureau. Amaai zeg, het had een hond moeten zijn, ik was al verschillende maal erdoor gebeten, hij lag gewoon naast de computer. Was wel héél opgelucht.

Het is mij dus ook gelukt om alle Lo's af te hebben van deze maand en natuurlijk was mijn zoontje terug mijn favoriete scraponderwerp .
Zie hier het resultaat:

Inzending nummer 4








Inzending nummer 5








Inzending nummer 6








Inzending nummer 7








OP NAAR VOLGENDE MAAND ( sta al te popelen om eraan te beginnen )

zondag 24 februari 2008

Wekelijkse schets CREANIJN

Begin januari is vicky ( creanijn ) begonnen met een wekelijkse schets op de blog te plaatsen. Echt een aanrader kijk maar eens : http://creanijn-sketches.blogspot.com/
Iedere maand word er een winnaar geselecteerd en die krijgt dan een waardebon van 5€ waar je leuke scrapspulletjes kan kopen bij vicky.

Vanaf dan ben ik nog meer verslaafd. Nu scrap ik wekelijks een layout af, waar ik vroeger soms een tijdje over deed wegens tijdgebrek. ik kijk er iedere zaterdag naar uit om de nieuwe schets te zien.

Nu heb ik geen excuses meer. Mijn LO moet de vrijdag af zijn. ( voel mij precies terug op school, waar ik mijn taken afgewerkt moet indienen) Maar vind dit zo leuk dat ik het met alle plezier doe. En : het is een beetje ontspanning en mijn foto's verminderen. Alhoewel verminderen, die van vroeger toch een beetje, want sedert ik scrap bestel ik meer en meer foto's in verschillende formaten, daar werk ik het liefst mee.

Dit waren de inzendingen van de maand januari.
Ik werd de gelukkige winnaar van de maand januari, met mijn tweede schets. Nummer 13 heeft mij geluk gebracht. Dank u wel vicky voor mijn cadeaubon.


inzending nummer 1


inzending nummer 2 + Winnaar maand januari



inzending nummer 3


inzending nummer 4

OP NAAR DE VOLGENDE MAAND






zaterdag 23 februari 2008

Eerste scrapopdracht

De eerste scrapopdracht die ik aanvaarde was deze van essies scrapbookshop.
Op haar site zag ik bij de Decembertas.
Aan de hand van de ingezonden Layouts van de zomerbox vond ik het voor mezelf een uitdaging om te doen en heb ik er een besteld.
Wat hield de decembertas in : Enkele leuke scrapartikelen werden opgestuurd met het thema december en 6 bijpassende scrapopdrachten. Je mocht enkel hetgeen gebruiken die in de doos zat en daarvan moesten er minimaal 4 van deze opdrachten worden ingediend.
Bij iedere LO word je naam dan in een grabbelton gegooid en de eerste 3 worden beloond met een leuke prijs, de andere deelnemers krijgen een kortingsbon van 10%om te besteden via essies scrapbookshop
Toen ik het pakketje kreeg wou ik er onmiddelijk aan beginnen, maar ik vond geen passende foto's voor het thema december. Oei oei, dat begon al goed. twee foto's kon ik gebruiken dat was natuurlijk niet voldoende. Maar niet getreurd, dan maar wachten hé, en in december , ja natuurlijk : veel foto's gemaakt. Als ik eenmaal mijn camera in handen heb weet ik van geen ophouden. Fotografie is ook een van mijn verslaving. Foto's en foto's werden er gertrokken om mijn scrapodrachten te doen slagen. En vind ze persoonlijk geslaagd
Ik vond het een leuke ervaring en heb veel van mezelf geleerd en geexpirimenteerd met dingen die ik normaal zelf niet zou kopen.
HET RESULTAAT VAN DE DECEMBERTAS :

Kennismaking met de blog

Hallo iedereen,

Ik vind het steeds leuk om op enkele blogs terecht te komen en daarmee heb ik vandaag besloten om het ook eens te proberen. Heb er nog geen ervaring mee dus zal het in het begin wat uitzoeken zijn hoe het allemaal werkt. Maar ik hoop door deze blog mijn scrapwerkjes en mijn andere ervaringen te kunnen delen.

groetjes

virginie