woensdag 23 april 2008

Schets 15

Hellow, Hellow,

Nog geen tijd gevonden om mijn creatie van schets 15 op de blog te plaatsen.
Maar, intussen wel volop bezig aan schets 16. Ben goed op dreef om mee te kunnen met de wekelijkse schets.

Vrijdag ga ik samen met Barbara naar de LO workshop special edition bij vicky. Zie er enorm naar uit. Gezellig 6 schetsen dat is dan 12, ja ja , je leest het goed 12 pagina's die we gaan maken. De vorige editie waren we al klaar omstreeks 9u 30 we hadden héél goed doorgewerkt

Nog 24 dagen en dan JOEPIE JEEEEEEEEEEEEEEEEE DE SCRAPBOOKDAG en het is de album editie: dit betekend 20 Pagina's . Ben al aan het aftellen, want ben er van overtuigd dat het terug een super leuke dag zal worden

Oh ja , nog mijn creatie van schets 15 :

vrijdag 11 april 2008

Back in the running Sketch 14

Ziezo, we zijn morgen terug zaterdag en vorige week was het de eerste Aprilse wekelijkse schets van Vicky: http://creanijn-sketches.blogspot.com/
Ik heb mij voorgenomen om er mijn werk van te maken terug iedere week een LO af te hebben, want als er plots 4 of 5 moeten worden gescrapt is het stressie stressie want de maanden vliegen toch zo voorbij.
Ik heb terug in de oude foto's ( september 2005 ) op zoek gegaan om een mooie layout te creeren :


zaterdag 5 april 2008

Waar een SCRAPBOOKDAG allemaal goed voor is

Op de vorige scrapbookdag bij Vicky hebben we een Paperbagalbum gemaakt.( voor diegene die het eens willen zien verwijs ik jullie door naar de site van Vicky( www .creanijn.be) want de mijne is jammergenoeg nog niet afgeraakt)

Vond dat héél leuk om te doen ,dat ik nog een paar zakjes bij Vicky heb aangeschaft , en heb bij ons ook enkele zakjes gekocht maar dan witte om eens een ander effect te hebben. Amaai ze zaten per 100 dus ik kon alleszins nog een paar albumpjes maken.
Maandag is Senne 3 jaar geworden! ( Het vliegt veel te snel voorbij) en op school mogen ze altijd trakteren voor hun verjaardag. Daarmee dacht ik aan de paperbags die ik heb gekocht en waar ik er toch genoeg van heb. Vandaag heb ik er mijn werk van gemaakt.

Aangezien het maandag terug school is en morgen geen tijd zal hebben aangezien ik moet werken ben ik deze middag in actie geschoten en mij achter de computer geplaatst. Heb een foto van senne (van zijn verjaardagsfeestje )+ wat tekst in elkaar gestoken en gedrukt op de paperbag, dan enkele snoepjes erin en vastgemaakt met een knijper en Senne kan ze maandag aan zijn klasgenootjes uitdelen. Hij was er alleszins zéér blij mee.

Waar een scrapbookdag toch niet allemaal kan voor dienen hé. Had ik deze niet, mocht ik alweer op zoek gaan achter andere zakjes en had ik misschien geen origineel resultaat.



vrijdag 4 april 2008

MOOIE LINTJES gekocht Tip Tip


Gisteren ben ik even binnengesprongen bij Kruidvat, en ik zag daar mooi lint liggen voor 0.99€. Momenteel gebruik ik amper iets van lint op mijn layouts, maar vond ze zo mooi dat ik van elk één mee heb ( behalve dan Baby Girl ) En wie weet volgende keer is het verwerkt in mijn layouts. Niet duur en mooi, wat wensen we nog meer in de scrapwereld ?
Het zijn 3 verschillende soorten lint op 1 rol van telkens 5 meter. Dit wilde ik even laten weten.
groetjes


donderdag 3 april 2008

Eindelijk Klaar met mijn layouts

Jullie hebben nog veel van mij tegoed want het is een tijdje geleden dat ik nog iets op de blog plaatste, maar Maart was een hele hele drukke maand dat ik er maar niet geraakte om mee te doen aan de wekelijkse schets.Sorry daarvoor. Maar...Gisterenavond en vanavond heb ik extra door gewerkt om aan mijn layouts te werken en.... Het is gelukt YES Vlug vlug doorgemaild naar Vicky, want vanavond sluit ze af. http://creanijn-sketches.blogspot.com/

Mijn creaties Van MAART:

Schets 9








Schets 10








Schets 11








Schets 12








Schets 13