vrijdag 10 oktober 2008

Eindelijk terug even de tijd gevonden

Amaai amaai , dat is al lang geleden dat jullie nog iets van mij hebben gehoord, hopelijk komen jullie nog mijn blog bezoeken, maar door die drukke zomermaanden had ik bijna geen tijd om iets op de blog te plaatsen. Dus jullie hebben nog héél veel van mij tegoed, geen paniek heb niet stil gezeten op scrapgebied hou mijn blog maar in de gaten.

Ten eerste :
Vicky , dank u wel voor de blog award dat ik van jou heb ontvangenIntussen denk ik dat iedereen al een award heeft ontvangen, daardoor stuur ik ze niet door, maar ik vind wel dat iedereen die creatief bezig is een dikke award verdiend.

2. lo's van juli en augustus


jaja, ze zijn klaargeraakt , door de drukke dagen heen heb ik samen met babs afgesproken eind augustus om samen alle lo's te maken van juli en augustus. Gelukkeig hadden we tot einde de maand gekregen van Vicky om ze af te werken. jullie hebben ze waarschijnlijk al bewonderd bij vicky, maar bij deze zet ik ze nog even op mijn blog


JULI


Schets 27 : daar heb ik twee afzonderlijke Lo's gemaakt van ons weekendje Parijs.Schets 28 : November vorig jaar zijn we naar nausicaa geweest en hebben we daar alle soorten vissen gezien die er maar bestaan.

Schets 29: Mijn album over ons weekendje Parijs geraakt stilletjes aan afgewerkt. Nog enkele te gaan. Dit vond ik leuk om eens te bezoeken, Place de tertre. ook al hebben we het niet direct gevonden.
Schets 30 : Alweer de laatste schets van de maand juli. Senne vond dit leuk om op en neer van de trappen te gaan. Zijn gezichtuidrukkingen sprreken voor zich.

Vond deze een leuke schets en heb nog twee afzonderlijke Lo's ermee gemaakt.


AUGUSTUS :

Schets 31 : Terug 2 afzonderlijke Lo's van mijn liefste deugniet

Schets 32 : Terug in de oude doos Amaai wat word hij toch groot, als ik zo bezig ben met die oude foto's aan het inplakken, bezef ik hoe vlug het wel gaat. Intussen in hij al 3,5 jaar

Schets 33 :We zijn eens naar het bos gaan wandelen, en Senne vond dit natuurlijk héél leuk om tussen die bomen te lopen en lange stokken te zoeken
Schets 34 : 2 afzonderlijke Lo's vorige zomer hebben we een zwembadje gekocht om in de tuin te plaatsen bij mooi weer. hmmm... En mijn foto's van nausicaa geraken stilletjes aan verwerkt
Schets 35 Even in de oude doos terug gekropen. Papa had een blikje cola laten staan op tafel en kleine Senne wilde dit ook even proeven.

Bij de andere lo ging hij papa even helpen met zijn werk.

Zo dit was het even voor vandaag. Ik ga er vlug mijn werk van maken om mijn blog te updaten, want heb nog héél veel te plaatsen.
Mijn excuses dat ik mijn blog een beetje heb verwaarloost maar beloof om zo snel mogelijk up to date te zijn, en hopelijk hebben jullie genoten van mijn LO's van juli en augustus. September komt er zo vlug mogelijk aan. Oh ja. Met schets 30 was ik de winnaar van de maand. Leuk héGeen opmerkingen: