maandag 16 februari 2009

!!!OPROEP!!!OPROEP!!!


Op zondag 8 maart organiseert le nouveau Art Noevoo, oftewel NAN, scrappen voor muco. http://scrappentegenmuco.blogspot.com/ Ik kan jammergenoeg niet gaan aangezien ik binnen 2 weken moet bevallen, maar wil hen zeker steunen. Daarmee plaatst ik nog even op mijn blog een stuur ik nog even een warme oproep aan alle scrappertjes en ook aan diegene die mijn blog gewoon bezoeken om dit initiatief te steunen. Bezoek zeker eens de site http://scrappentegenmuco.blogspot.com/ of als je meer over de vereniging wil weten : http://nl.muco.be/. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het een OVERWELDIGIND SUCCES word.

zondag 15 februari 2009

wekelijkse schets Januari

De laatste 2 maanden waren drukke maanden. Ben er eindelijk eens ingevlogen om alles voor te bereiden op de komst van de baby. Kaartjes ontwerpen, doopsuikers kiezen, kamer in orde maken,adressen verzamelen en nog veel meer... Moet wel zeggen, het komt zwaarder en zwaarder en krijg wat last van mijn ademhaling, en als ik te snel iets doe, geraak ik snel vermoeid, dus probeer ( zeg wel probeer) ik nu de laatste dagen te luisteren naar mijn lichaam en probeer ik voldoende te rusten en mij te ontspannen.

Vorige week heb ik mij goed kunnen ontspannen door wat te scrappen en mijn creaties van januari af te krijgen.

Dit zijn recente foto's Papa en Senne zijn zo zot als een achterdeur met de studio100 tv. ze hebben zich volledig uitgeleefd, en jaja, op het einde zijn er traantjes gevallen. Papa was een beetje te geweldig met Senne en Senne een beetje te enthousiast , maar die traantjes waren vlug terug weg.












Terug recente foto's. Bij ons vieren ze Sint Maartenstoet in november, en sedert dat Senne naar school gaat, proberen we altijd te gaan, dat vond hij super.










Even in de oude doos gegrepen, Senne was hier 4 maand. Amaai zeg, toen ik aan het scrappen was dacht ik, wat is die tijd toch voorbij gevlogen.










Op de afscheidsworkshop van Vicky hebben we iets leuks gemaakt ( moet deze eens dringend op mijn blog plaatsen) : een leporello noemde het: Normaal gezien een verjaardagskalender om op een kast te plaatsen, maar heb deze bewerkt met foto's van aan de zee, en wilde wat schelpen hebben als versiering, dus ben ik met senne naar de zee getrokken om wat schelpjes te rapen, en uiteraard was de kodak mee.










Sven heeft volleybaltraing en had een namiddagactiviteit voorzien, waar Senne en ik mee mochten, dat was muurklimmen, Senne wou dit ook eens proberen, vond het leuk, maar toen hij hoog was wilde hij niet meer. Gelukkig had iemand van de speelsters een kodak mee en mocht ik er gebruik van maken om aan deze dag een herinnering te hebben.

zaterdag 14 februari 2009

Award en Getagged

Heb van Babs volgend Award gekregen, en ze heeft me getagged Dank u wel


Award : Ik moet ze doorgeven aan 5 andere fantastische Blogs. Ik vind dat iedereen een Award verdiend die creatief bezig is.

Chantal , Karin , Denise , de wekelijkse schets , Liesbeth


Getagged : Je gaat naar de map afbeeldingen op je computer, opent het 5de mapje en plaatst de 5de foto op je blog. tot slot vertel je er een verhaal bij, en daarna tag je 5 personen. Ik neem dezelfde personen aan wie ik een award heb gegeven.


Daar gaat ie dan

Het vijfde mapje gaat over de bouw van onze garage. We hebben deze zomer begonnen aan het bouwen van onze garage. Nog steeds niet af, maar beetje bij beetje zullen we er geraken.