woensdag 18 juni 2008

Wekelijkse schets 23 en 24

Jaja jullie zien het goed. LO 24 van de wekelijkse schets is ook al af.
heb me deze week wat getrakteerd om te scrappen tussen het harde werken door, iedere avond een beetje en deze avond heb ik nog de finishing touch gegeven aan mijn layouts en klaar is kees.

LO23 : Februari 2007. Een grappig moment toen Senne zijn melk wou drinken, en natuurlijk mocht de kodak niet ontbreken. ( Had toen nog geen digitale dus weet ik de preciese datum niet van de foto ) Nu is dat toch zo gemakkelijk met die digitale foto's. Je neemt er zoveel je wilt en de datum en uur dat je ze hebt getrokken staat erop Fantastisch










LO24 : Op een zonnig dagje vorig jaar in juni ben ik met Senne naar de kinderboerderij geweest in Nieuwpoort, waar hij natuurlijk zijn ogen liet vallen op een leuke glijbaan.

Heb even een gewaagde LO geprobeerd FLASHY en speels

donderdag 5 juni 2008

Hier zijn ze dan...

Ziezo zoals beloofd mijn schetsen van de maand mei.
Zoals al eerder gemeld ben ik met verschillende albums bezig en heb ik mij met verschillende bezig gehouden.
LO18 : komt uit de oude doos. Februari 2006 en April 2006. Hier lekker felle kleurtjes gebruikt om het geheel wat op te vrolijken. Oeps zie nu pas dat ik de strook van de rechterzijde ook op de linkerzijde heb geplaatst.







LO19 : zijn recentere foto's van onze dag naar Nausicaa in Boulogne sur Mer. Senne was gek op alle diertjes die er te zien waren, maar surtout van de Pinguins








Voor LO20 heb ik verder gewerkt aan mijn album van Parijs. In februari hebben we een weekendje naar Parijs geweest voor Sven zijn verjaardag.







LO21 Senne een kleine deuniet, ik vind de foto's niet meer terug op mijn computer maar denk dat die getrokken zijn in september 2007. zal even navragen aan mijn zus, want heb deze gekregen van haar.








LO22 : Mijn album over plopsaland geraakt stilletjesaan klaar, en weer eentje erbij voor Parijs. daar zal ik de tekst nog iets duidelijker moeten maken, want op zo'n donker achtergrond komt hij niet goed door







Voila si, dat zijn alweer 10 schetsen voor de challenge. Zo gaat het goed vooruit met de wekelijkse schetsenblog van Vicky http://creanijn-sketches.blogspot.com/
Op naar de juni LO's

woensdag 4 juni 2008

Meimaand overzicht

De meimaand was een drukke maand, en die is weer voorbij gevlogen. Ook niet veel tijd gehad om op de computer te zitten, maar hier ben ik alweer.

Want er tijdens de maand mei van scrapgebeuren was kon ik nog redelijk goed volgen, enkel de afwerkingetjes lieten op zich wachten , dus ben ik deze week volop bezig met mijn LO's aan het afwerken, want vorige week werd alweer de laatste schets van mei gepubliceerd.

Maar ik heb wel enkele leuke herinneringen aan mei overgehouden, zo ben ik samen met mijn zus en Barbara naar Udo geweest, het was echt super, en hebben veel gelachen.
De week erna was het moedertjesdag en heb ik van mijn zoontje een leuk geschenkje ontvangen dat hij heeft gemaakt in school.
En jaja de derde week was het YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SCRAPBOOKDAG :-) de ganse dag hebben we ons kunnen uitleven met schetsen, schetsen en nog e keer schetsen, we werkten zodanig goed door dat we nog wat verder gingen met de andere schetsen van Vicky.( heb ze wel nog niet volledig afgewerkt ) Het was een hele leuke dag en heb enkele mensen gezien waarvan ik de blog kende maar nog niet had ontmoet.
De week daarna ben ik samen met mijn gezin naar plopsaland geweest, aangezien de mama's met de dag allemaal gratis binnenmochten hebben we er uiteraard van geprofiteerd en hebben we er een leuke dag van gemaakt met ons drietjes



Oh ja , mijn creaties laat ik jullie zo vlug mogelijk zien, zal nog vlug de finishing touch aangeven.

groetjes